Afvallen

Bij Vita Bright kun je voor afvallen kiezen voor een orthomoleculair advies of voor hypnotherapie, of een combinatie van beide.

Orthomoleculair advies

Bij afvallen gaat het vooral om wat je eet, en niet zozeer om hoeveel je eet. We nemen rustig de tijd om je eet- en leefgewoontes door te nemen, en ook te kijken naar eventuele andere lichamelijke klachten die je hebt. Daarna zal ik een persoonlijk advies opstellen voor veranderingen in je eetgewoontes, leefstijl en indien nodig voedingssupplementen als vitamines of mineralen.

We zullen samen bespreken hoe je op een voor jou realistische manier stap voor stap deze veranderingen kunt doorvoeren in je leven.

Indien gewenst kun je ook kiezen voor hypnose om je leefstijl op een gemakkelijkere en directere manier door te voeren in je leven.

Hypnotherapie

Het valt vaak niet mee om met behulp van wilskracht je eetgewoontes en leefstijl te veranderen. Met hulp van hypnose spreken we je onderbewustzijn aan om de veranderingen direct en moeiteloos door te voeren.

Hypnose Afvallen Renkum Wolfheze Oosterbeek Arnhem

Indien je tot ongeveer 10 kg wilt afvallen kunnen we dit doen door een hypnosesessie te gebruiken die er op gericht is om anders te gaan eten en drinken, en je onderbewustzijn te vragen de veranderingen die nodig zijn voor jou om af te vallen door te voeren. Een eenmalige sessie kan genoeg zijn, de resultaten zijn meestal sterk.
Indien je na verloop van tijd mocht merken dat het effect minder wordt kun je er voor kiezen om een tweede, en eventueel ook derde sessie te volgen.

Een andere manier om af te vallen is de virtuele maagband. Hierbij wordt met behulp van hypnose de suggestie in je onderbewustzijn gebracht dat je alleen nog maar kleine beetjes kunt eten omdat je maag verkleind is. Dit is vooral geschikt voor mensen die meer dan 8 kg willen afvallen, en het daarom wat sterker aan willen aanpakken.
Hiervoor is een pakket van 4 sessies nodig.
Indien gewenst kun je er gratis een persoonlijk advies voor voeding en eventueel supplementen (vitamines en mineralen) bij krijgen.

Tarief

Zie tarief bij Orthomoleculair advies en/of Hypnotherapie.

Deze zorg is bedoeld als complementaire zorg naast de reguliere zorg, om je gezondheid te bevorderen. Het is niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.