Virtuele maagband

Het valt vaak niet mee om met behulp van wilskracht je eetgewoontes en leefstijl te veranderen. Met hulp van hypnotherapie spreken we je onderbewustzijn aan om de veranderingen direct en moeiteloos door te voeren.

Indien je tot ongeveer 10 kg wilt afvallen kunnen we dit doen door een hypnosesessie te gebruiken die er op gericht is om anders te gaan eten en drinken, en je onderbewustzijn te vragen de veranderingen die nodig zijn voor jou om af te vallen door te voeren. Een eenmalige sessie kan genoeg zijn, de resultaten zijn meestal sterk.
Indien je na verloop van tijd mocht merken dat het effect minder wordt kun je er voor kiezen om een tweede, en eventueel ook derde sessie te volgen.

hypnose  virtuele maagbank Renkum Wolfheze Oosterbeek Arnhem

Een andere manier om af te vallen is de virtuele maagband. Hierbij wordt met behulp van hypnose de suggestie in je onderbewustzijn gebracht dat je alleen nog maar kleine beetjes kunt eten omdat je maag verkleind is. Dit is vooral geschikt voor mensen die meer dan 8 kg willen afvallen, en het daarom wat sterker aan willen aanpakken.

Zoals je misschien wel weet is de vraag naar virtuele maagbanden door middel van hypnose geëxplodeerd de laatste jaren. Dat is niet verwonderlijk gezien de hoge slagingspercentages, en omdat het veiliger en goedkoper is dan een echte maagband.

Het programma bestaat uit 4 sessies:
Sessie 1 is de intake, en de eerste hypnosesessie voor de virtueel pré-operatieve intake
Sessie 2 zal in het teken staan van het daadwerkelijk aanbrengen van de virtuele maagband
Sessie 3 is gericht op het bijstellen van de virtuele maagband
Sessie 4 zal het programma compleet maken met aanvullende suggesties

De virtuele maagband wordt aangeboden in een pakket van de bovenstaande 4 sessies, plus een MP3 die na afloop thuis gebruikt kan worden om het effect te versterken.
Tarief zie Hypnotherapie
Indien gewenst is dit inclusief een persoonlijk advies voor voeding en eventueel supplementen (vitamines en mineralen).

Deze zorg is bedoeld als complementaire zorg naast de reguliere zorg, om je gezondheid te bevorderen. Het is niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.