Hypnotherapie

Bij hypnose denken veel mensen aan showhypnose. Vita Bright biedt echter hypnotherapie, waarbij hypnose alleen wordt gebruikt ter verbetering van je gezondheid.
Bij hypnotherapie wordt je onderbewustzijn aangesproken om een positieve verandering door te voeren. Je onderbewustzijn heeft een probleem toegelaten en weet ook hoe het weer opgelost kan worden.

Hypnotherapie kan je helpen je leefwijze aan te passen zonder dat je daarvoor je wilskracht hoeft te gebruiken. Bijvoorbeeld bij afvallen, gezonder eten of stoppen met roken werkt wilskracht vaak maar tijdelijk, met behulp van hypnotherapie kun je een blijvende verandering doorvoeren.
Hypnotherapie kan ook helpen bij andere klachten zoals stress, angst, gebrek aan zelfvertrouwen, burn out, hooikoorts.

Bij de hypnosebehandeling wordt directe hypnose toegepast, waarbij de hypnose zo diep wordt dat er met een gering aantal sessies (1 tot 4) een blijvende verandering kan plaatsvinden.

Voor een behandeling met hypnotherapie in Wolfheze of omstreken (Renkum, Oosterbeek, Arnhem, Ede, Barneveld of Wageningen) ben je bij Vita Bright aan het juiste adres.

Afbeelding hypnosesessie

Hypnotherapie kan zorgen voor snel en direct resultaat, bijvoorbeeld bij:

 • afvallen
 • gezond eten
 • stoppen met roken
 • vermindering stress
 • vermindering angst
 • vermindering perfectionisme
 • faalangst
 • vergroten zelfvertrouwen
 • burn-out
 • hooikoorts
 • migraine
 • allergie
 • chronische pijn
 • prikkelbare darm

Behandeling

We starten met een intakegesprek. We kunnen dan even rustig bespreken waar je voor komt, wat je wensen zijn en wat hypnose voor je kan betekenen. Ik zal je uitleggen hoe hypnose werkt, hoe het voelt wanneer je onder hypnose bent en wat de te verwachten resultaten zijn.
Je kunt hierna zelf besluiten of je wel of niet daadwerkelijk onder hypnose wilt gaan.

Mocht je het willen, kunnen we meteen aansluitend starten of je kunt een afspraak maken voor een andere keer.

Hypnosesessies vinden alleen plaats in de praktijk, volgens de huidige Coronarichtlijnen.
Een hypnosesessie duurt ongeveer anderhalf uur. Het aantal sessies dat nodig is hangt er vanaf waar je voor komt. Een enkele sessie kan al voor een blijvende diepgaande verandering zorgen. Zo is bijvoorbeeld 1 sessie meestal al voldoende om te stoppen met roken. Soms spelen er onderliggende problemen mee, bijvoorbeeld bij afvallen, angst, sombere gevoelens of burn-out. In zo’n geval kunnen 3 of 4 sessies prettig zijn om een diepgaande verandering in je leven te kunnen bereiken. Wanneer je voor 3 of 4 sessies kiest, krijg je korting op de hypnosesessies en je kunt er dan gratis een orthomoleculair advies bij krijgen.

Voor tussentijdse vragen ben ik (kosteloos) bereikbaar via email, of via whatsapp.

De praktijk is open op woensdag van 8.30-17 uur, en op vrijdag van 8.30-12 uur. Je kunt een afspraak maken door me een mail te sturen of een sms of whatsapp. Ik bel je dan z.s.m. op om een afspraak te maken.

Contact

Tarieven

Een hypnosesessie kost €95,- per sessie. Een hypnotherapiebehandeling bestaat meestal uit 1 tot 4 sessies. Wanneer je kiest voor 3 sessies betaal je in totaal €250,- , en voor 4 sessies betaal je €300,-. Bij 4 sessies is de prijs inclusief een persoonlijk orthomoleculair advies als je dit wenst. Je kunt altijd starten met 1 sessie, en later uitbreiden naar meerdere sessies, dan krijg je alsnog de korting.

Aanbieding: ben je een jongere van 16 t/m 24 jaar, en gaat het slecht met je als gevolg van de Coronamaatregelen, of vanwege zorgen om de toekomst? Voel je je somber, depressief of heb je last van angst? Dan wil ik je helpen en bied ik je gratis een eenmalige hypnosesessie aan. Een eenmalige sessie kan al veel verlichting geven. Je mag het ook opnemen zodat je dit vaker kunt luisteren en ervaren.

Voor de virtuele maagband die uit 4 sessies bestaat geldt een pakketprijs van €300,-. Hierin is een persoonlijk voedingsadvies opgenomen, zonder extra kosten.

Voor Burn-out kan gekozen worden voor een orthomoleculair advies en/of hypnose. Je kunt ook kiezen voor een pakket van 3 of 4 hypnosesessies inclusief een persoonlijk orthomoleculair advies voor een totaal van €250,- resp. €300,-.

Bij angst, stress of somberheid kan een eenmalige hypnosesessie al veel verlichting geven. Je kunt dit ook uitbreiden naar 3 sessies wanneer je daar na de eerste sessie behoefte aan hebt. Voor de 3 sessies samen betaal je dan €250,-

Deze zorg is bedoeld als complementaire zorg naast de reguliere zorg, om je gezondheid te bevorderen. Het is niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.