Burn-out

Burn-out is bij uitstek geschikt om aan te pakken door middel van een combinatie van verandering in eetgewoontes, voedingssupplementen en leefwijze.
Hypnotherapie kan hierbij ook een grote rol spelen omdat we hiermee de hoeveelheid stress in je leven sterk omlaag kunnen brengen, en veranderingen in de leefwijze moeiteloos kunnen doorvoeren.

We zullen in een eerste gesprek (van ongeveer een uur, kan ook via Skype) eerst je klachten en je leefstijl bespreken. Daarna zal ik je uitleggen wat de resultaten van aanpassingen in je voeding, van voedingssupplementen en van hypnotherapie kunnen zijn.
Je kunt dan besluiten welke behandeling je voorkeur heeft: of je een persoonlijk plan wilt krijgen voor voeding en supplementen of dat je graag hypnotherapie wilt. Een combinatie van beide is ook mogelijk.

Hypnose burnout Renkum Wolfheze Oosterbeek Arnhem

Je kunt er voor kiezen om meteen een eerste hypnotherapiebehandeling te volgen in dezelfde sessie (indien je in de praktijk aanwezig bent), dit kost ook ongeveer een tot anderhalf uur. Je kunt dit ook later doen.
Voor een persoonlijk advies op gebied van voeding en supplementen kunnen we een vervolgsessie afspreken (in de praktijk of via Skype), dan zet ik daarvoor eerst het plan voor je op papier.

Tarief

Zie tarief bij Orthomoleculair advies en/of Hypnotherapie.

Deze zorg is bedoeld als complementaire zorg naast de reguliere zorg, om je gezondheid te bevorderen. Het is niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.