Over Vita Bright

Heb je gezondheidsklachten en kun je wel wat hulp gebruiken? Misschien zoek je al een tijd naar een oplossing in de reguliere zorg maar heeft dat je niet geholpen. Wellicht vraag je je af of veranderingen in voeding of leefwijze je zouden kunnen helpen? Of wil je graag proberen of voedingssupplementen je klachten kunnen verminderen of zelfs wegnemen?
Misschien ben je benieuwd of hypnotherapie jou kan helpen?

Vita Bright biedt zowel orthomoleculair advies als hypnotherapie, en een combinatie van beide kan ook veel betekenen voor je gezondheid.

Nieuw: Online advies over voeding en supplementen!
Advies kan zowel in de praktijk, als ook Online via Skype plaatsvinden.

Het is lastig om uit alle berichtgeving over voeding en supplementen te bepalen wat werkt en wat niet werkt, of wat misschien zelfs schadelijk is. De reguliere zorg doet veel goeds, maar de aandacht voor voeding en supplementen is (nog) minimaal.

Toch kun je hiermee enorme vooruitgang boeken in je gezondheid. Ik weet het uit ervaring. Ik heb ook jarenlang getobd met ernstige klachten en artsen konden me niet helpen. Met behulp van supplementen en anders eten ben ik er gelukkig weer bovenop gekomen.

Dit gun ik jou ook, ik wil je graag helpen om te ervaren wat je hiermee kunt bereiken. Elk lichaam is anders, dus is het een ontdekkingsreis van proberen en ervaren. We kunnen daar samen een plan voor opstellen.

Ik ben dit advies gaan combineren met hypnotherapie. Een verandering in leefwijze kan heel lastig vol te houden zijn, en hypnotherapie kan daarbij helpen. Een aantal klachten kunnen bovendien verholpen worden door zowel voeding en supplementen, als met hypnotherapie. De combinatie werkt dan extra sterk. Voorbeelden hiervan zijn afvallen, vermoeidheid, stress, burn-out, prikkelbare darmen PDS, migraine, fibromyalgie.
Het kan ook zijn dat alleen een behandeling met hypnotherapie voldoende is. We bespreken rustig jouw klachten en bekijken dan wat voor jou het meest geschikt is.

Rust en aandacht staan voorop. We nemen ruim de tijd voor een gesprek. Indien nodig zoek ik de laatste wetenschappelijke inzichten op om je te adviseren.

Graag tot ziens, je bent van harte welkom!

José Janssen
Gecertificeerd Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur

Gecertificeerd Internationaal Register Hypnotherapeut

Opleiding:
Orthomoleculair:
– Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur, Ortho Health Foundation (2017)
– Literatuurstudie Magnesiumtekort (2017)
– Master classes:
Haarmineralentest (februari 2018)
B12-tekort (juli 2019)
Fibromyalgie (mei 2020)
Corona en long Covid (juli 2021)
Darm-brein expert (juli 2021)

Hypnotherapie:
– Basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken, HypnoWorld opleidingen (februari 2019)
– Advanced Hypnosetechnieken, HypnoWorld opleidingen (september 2019)
– Pijnreductie, Anesthesie & Acute Zorg, HypnoWorld opleidingen (november 2019)
– Virtuele maagband, Hypnose Academy NL (december 2019)
– Therapie en regressie, HypnoWorld Opleidingen (juli 2020)
– diploma Internationaal Register Hypnotherapeut (augustus 2020)

Vita Bright Orthomoleculaire – en Hypnotherapiebehandeling Wolfheze en omstreken (Renkum, Oosterbeek, Arnhem, Bennekom, Wageningen, Doorwerth)

NB. Deze zorg is bedoeld als complementaire zorg naast de reguliere zorg, om je gezondheid te bevorderen. Het is niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.