Reviews

S. Schoonwater

José is super! Met behulp van hypnose en voedingssupplementen heb ik nu vrijwel geen last meer van menstruatiepijn, die eerst heel heftig was. Ik kom zeker terug!

J. Kwinkelenberg

Het is aan te raden om bij José een afspraak te maken! José luistert heel goed naar wat je graag wilt bereiken en helpt je dan om je doel te bereiken. Voeding is volgens José een heel goed ‘medicijn’. Ze heeft bijvoorbeeld mijn dochter voedingsadvies gegeven om haar huidklachten te verminderen. Ze heeft mij ook goed geholpen met een hypnose! Ik heb hierdoor rust kunnen vinden. Ik vond het ook nog een heel leuke ervaring!

Wim K.

Na een zware val, met flinke ontstekingen, had ik na 4 maanden nog steeds last van een zeurende pijn en voelde me niet zeker genoeg om weer vrij te bewegen. In één hypnosesessie heeft José mij van deze pijn en onzekerheid afgeholpen. Dat is fantastisch.  Daarnaast heeft ze me geadviseerd hoe ik middels een paar goede voedingssupplementen mijn conditie weer op orde krijg en kan houden.  

Marjan

José Janssen heeft mij adequaat advies gegeven op het gebied van voedingsvraagstukken. Tijdens een uitgebreide intake ging ze deskundig en prettig in op mijn vragen. Ze ondersteunde mij met  uitgebreide én praktische adviezen over wat echt werkt in mijn specifieke situatie. Dit persoonlijke advies was een verademing t.o.v. de rijstebrij aan informatie op internet.  Ik vond het prettig dat José na enkele weken weer contact opnam om mijn ervaringen te horen, en om aanvullende informatie met mij te delen.

Gabrielle

José heeft mij geholpen met spijsverterings- en slaapproblemen (o.a. door de overgang).
Ze heeft veel kennis m.b.t. voeding en suppleties, dat merkte ik al snel. Ze kijkt verder dan de standaard oplossingen, waardoor we er achter kwamen dat een middel, dat ik nam tegen de constipatie, mijn maagklachten veroorzaakte. Dit kwam door een tegengestelde werking t.o.v. het middel dat een betere vertering moest bewerkstelligen.
Nu gaat het – m.b.v. suppleties – veel beter; minder maagklachten en minder verstopping. En met als bijeffect een veel betere slaap!!
José is vriendelijk en kan het goed uitleggen. Ze neemt uitgebreid de tijd om goed helder te krijgen wat de vraag of het probleem precies is.
De hypnose heb ik ook gedaan en dat vond ik erg prettig en relaxerend. José heeft rust en een prettige stem. Het is mooi om te zien dat dit ook werkt!

Lydia C.

Ben zeer enthousiast over de behandeling voor het afvallen. Eindelijk is de knop om, voel me al zoveel beter. Ben al 7.5 kg afgevallen zonder moeite. Hele fijne sessies gehad. Ook behandeld voor pijn in mijn knie. Fijne tips gekregen kun je echt wat mee. Heel erg bedankt José voor de verandering in mijn leven. Kan het iedereen aanraden.