Stress

Stress kan allerlei oorzaken hebben. Het heeft ook grote gevolgen voor je gezondheid, op allerlei manieren. Het is van groot belang de oorzaak van stress aan te pakken.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je last hebt van gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst of perfectionisme. Hypnotherapie kan ervoor zorgen dat je hier geen last meer van hebt.

Hypnose Stress Renkum Wolfheze Oosterbeek Arnhem

Er kunnen ook lichamelijke oorzaken zijn van stress. Je leefstijl aanpassen, anders eten en eventueel supplementen nemen kunnen hierbij veel betekenen. Bij Vita Bright kun je een persoonlijk plan krijgen om dit aan te pakken, nadat we rustig hebben doorgenomen wat jouw leef- en eetgewoontes zijn en welke lichamelijke klachten er zijn.

We zullen in een gesprek (van ongeveer een uur, kan ook via Skype) eerst je klachten en je leefstijl bespreken. Daarna zal ik je uitleggen wat de resultaten van hypnotherapie, en van aanpassingen in je voeding en eventueel voedingssupplementen kunnen zijn.
Je kunt dan besluiten of je een persoonlijk plan wilt krijgen voor voeding en supplementen, of dat je graag hypnotherapie wilt. Een combinatie van beide is ook mogelijk.

Je kunt er voor kiezen om meteen een hypnose te volgen in dezelfde sessie (indien je in de praktijk bent), dit kost ook ongeveer 1 tot 1.5 uur. Je kunt dit ook later doen.
Voor een persoonlijk advies op gebied van voeding en supplementen kunnen we een vervolgsessie afspreken (indien gewenst via Skype), dan zet ik daarvoor eerst het plan voor je op papier.

Een enkele hypnosesessie kan al zorgen voor een blijvende vermindering van stress. Als er onderliggende problemen meespelen kan het fijn zijn om bijvoorbeeld 3 sessies te volgen om te zorgen voor een diepgaande verandering in je leven.

Tarief

Zie tarief bij Orthomoleculair advies en/of Hypnose.

Voor stress is ook een pakket beschikbaar van 3 hypnosesessies voor €300,-, of van 4 hypnosesessies voor een totaalprijs van €360,-. Bij 3 of 4 hypnosesessies is een persoonlijk orthomoleculair advies gratis.
Het is ook mogelijk te starten met 1 hypnosesessie, en dit later uit te breiden naar het hele pakket als na 1 sessie blijkt dat je daar behoefte aan hebt.

Deze zorg is bedoeld als complementaire zorg naast de reguliere zorg, om je gezondheid te bevorderen. Het is niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.